UŞAK / MERKEZ - Uşak Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HARP MALULÜ VE GAZİLERİMİZİ ZİYARETİMİZ

Mrt

Uşak İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından yürütülen Erasmus+Mesleki Eğitim Akreditasyon Programı kapsamında Belçika' nın Brüksel şehrinde yapılan mesleki eğitime katılan öğrencilerimiz 18 günlük eğitimlerini başarı ile tamamlayıp ülkemize geri döndüler.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize Genel hijyen, Kılık kıyafet, Ders geçme devamsızlık, Okul kuralları, Akran zorbalığı, Disiplin iş ve işlemleri ile ilgili bilgilendirme amaçlı seminer yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekür ederiz.

Ekm

27 Eylül - 1 Ekim tarihinde İzmir'de düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle katılım sağladık.

Ekm

Öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla, İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkına gezi düzenledik emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Sayın Veli OĞUZ'a ziyaretleri için teşekkür ederiz.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ekm

Okulumuzun ilk mezunlarını büyük bir coşku ve heyacan ile kutladığımız mezuniyet töreni ile uğurladık. Bütün öğrencilerimize yeni yaşantılarında başarılar dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte coşkulu ve eğlenceli etkinliklerle kutladık. Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, yapılan yarışmalarda ödül kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Tekstil  Teknolojisi alanı iplik üretim teknolojisi dalı öğrencilerimiz Uşak Arkeoloji müzesi ve  Genç kuşak kulealtı sosyal tesislerini ziyaretimiz

Ömer Bedrettin Uşakligil Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler

Dokuma operatörlüğü dali ögrencilerimizin Dokur Evi  Kent Müzesi gezimiz